Loop
Rocks

Loop Rocks app koordinerer overskudsmaterialerne i byggebranchen

NCC er bagmanden bag Loop Rocks-app'en og har i samarbejdet med udviklerne af Loop Rocks skabt en gratis platform til private og virksomheder, hvor de simpelt kan loope overskydende byggematerialer mellem hinanden.

Loop Rocks er en åben platform til fordeling af sten, jord og andre overskydende byggematerialer mellem byggepladser, virksomheder og private. Til platformen er der udviklet en app, der gør det nemt og simpelt for brugerne at få overblik og kontakt med eventuelle sælger og køber. Med Loop Rocks mødes udbud og efterspørgsel efter overskudsmaterialer på byggepladserne ved at "loope" dem direkte mellem pladserne.

-"Det har sænket omkostningerne i branchen og mindsket miljøbelastningen gennem lavere CO2-udledning og udvinding af færre råstoffer,"
siger Anders Torell, områdechef for digital forretning i NCC Industry og Loop Rocks

Appen blev først introduceret i Sverige og ca. et år efter til Danmark. I dag er der over 4000 brugere af appen, og NCC regner med at antallet af brugere vil stige. Med appen har Loop Rocks vellykket kombineret to cirkulære forretningsformer –genindvind og genbrug og deleplatform.

Image

Fakta

Lokation: Online platform
Etableret år: 2016
Antal ansatte: 12
Website: www.looprocks.dk

Kontakt: Olof Ehrs, Press Officer
Tlf.: +46 (0) 790 78 74 96
Mail:
olof.ehrs@looprocks.com