Partnernetværk
for
cirkulære
kommuner
6. møde

Lokalplaner og cirkulær økonomi i det byggede miljø


Onsdag den 28. august samles vi igen i Partnernetværket for Cirkulære Kommuner. Denne gang er temaet lokalplaner og cirkulær byudvikling. Skynd dig derfor at tilmelde dig og dine kollegaer, som sidder med lokalplaner og byggeri i en midtjysk kommune, så I er sikret en plads på det 6. netværksmøde i Aarhus.


Blixens
Mødelokale Y3-143, Rooftop
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Aarhus
onsdag 28. aug.
9.00-15.00

Til at gøre os klogere på lokalplaner og hvad man kan og ikke kan bruge den til, når man gerne vil fremme cirkulært byggeri som kommune, har vi bl.a. inviteret Erhvervsstyrelsen og flere kommuner, der allerede arbejder med det.


Erhvervsstyrelsen vil fortælle lidt om, hvad man skal være opmærksom på – og så vil de meget gerne have jeres indspark til, hvad man evt. kunne ændre, for at gøre kommunernes arbejde lettere.


Torben Gade fra Kolding Kommune kommer og fortæller om en ny cirkulær bydel og hvilke udfordringer, der er i forbindelse med cirkulært byggeri og lokalplaner.


Suzanne Eben Ditlevsen fra Aarhus Kommune, som arbejder på et projekt, hvor bygherre er meget ambitiøs ift. cirkulær økonomi, vil fortælle os om de udfordringer store ambitioner kan skabe, når det skal tilpasses helhedsplaner og lokalplaner.


Efter de spændende oplæg vil vi gå mere i dybden med, hvordan man så kan bruge lokalplaner og hvilke ændringer, der kunne være særligt brugbare for at gøre det lettere i fremtiden at sætte ambitiøse cirkulære krav og mål.


Vi glæder os til at se jer!Blixens
Mødelokale Y3-143, Rooftop
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Aarhus
onsdag 28. aug.
9.00-15.00