Partnernetværket
for
Cirkulære
Kommuner

Partnernetværket for Cirkulære Kommuner - 4. netværksmøde


Torsdag den 21. februar samles vi igen i Partnernetværket for Cirkulære Kommuner. Denne gang er temaet cirkulære udbud af kommunale byggerier. Skynd dig derfor at tilmelde dig og dine kollegaer, som sidder med udbud, så I er sikret en plads på det 4. netværksmøde i Skive.


Den Blå Diamant - Lokale: Lynet
Rådhuspladsen 2
7800 Skive
torsdag 21. feb.
9.00-15.15

Hvordan laver man et cirkulært udbud?

På dagen skal vi høre Karl Krogshede fra Skive Kommune fortælle os om deres proces med at lave et cirkulært udbud af 41 autismeboliger. Derefter vil Lektor, cand.jur. fra VIA UC, Aarhus C, Anne Marie Herforth, fortælle om, hvilke tilgange vi kan vælge, når vi skal udbyde byggerier, der skal bygges efter anderledes principper end dem, vi er vant til og hvorfor det er vigtigt at tænke sig om en ekstra gang, før vi ansætter en rådgiver.


Herefter går vi ud i grupper og arbejder med konkrete måder at komme igang med at inddrage cirkulære principper når vi starter nye udbudsprocesser.


Partnerrunde

I partnerrunden får I alle mulighed for kort at fortælle om, hvad I arbejder med lige nu inden for cirkulær økonomi i byggeri og byudvikling - eller hvad I gerne vil at arbejde med i fremtiden. Her har I også mulighed for at fremhæve netop de områder eller udfordringer, I synes netværket bør tage op.
Vi glæder os til at se jer!


Download programProgram

9:00

Registrering og morgenmad

9:30

Velkomst og kort introduktion til cirkulær økonomi v/Lærke Dahl Klausen, CLEAN

Det cirkulære udbud af autismeboliger v/Karl Krogshede, Skive Kommune

Partnerrunden

Pause

Det cirkulære udbud v/Lektor Anne Marie Herforth

12:15

Frokost

13:00

Workshop om udbud

15:15

Tak for i dag!

Den Blå Diamant - Lokale: Lynet
Rådhuspladsen 2
7800 Skive
torsdag 21. feb.
9.00-15.15