om
cirkulære
byggeløsninger

Vi hjælper dine cirkulære ideer og løsninger ud i verden!

Som en del af Circularity City faciliteres Cirkulære Byggeløsninger (CBL) -
et SMV-rettet projekt, der søger at støtte små- og mellemstore virksomheder med rådgivning til at sætte skub i cirkulære løsninger i byggeriet.

I cirkulære byggeløsninger er der især fokus på følgende fire temaer: genanvendelse, design, organiseringsformer og offentlig efterspørgsel.

Din virksomhed kan søge støtte via Innovationspuljen, som giver støtte til udvalgte virksomheder, der har ansøgt om rådgiving og støtte til deres cirkulære ide eller løsning.

Løbende ansøgning!vore
partnere

Bag Cirkulære Byggeløsninger står følgende konsortie af partnere:

CLEAN

CLEAN er Danmarks grønne energi- og miljøklynge, der gennem projekter og samarbejder skaber grøn vækst og innovation, både nationalt og internationalt.

Søren Bernt Lindegaard
sbl@cleancluster.dk
(+45) 4259 5020


VIA University College

VIA University College har over 40 videregående uddannelser i Region Midtjylland og uddanner blandt andet fremtidens ingeniører, bygningskonstruktører og designere.

Lars Nielsen
lni@via.dk
(+45) 8755 4019

Disse projekter har allerede opnået støtte via Innovationspuljen


X-Po Flexi

X-Po arkitekterne har udviklet en multibolig-enhed, som i størrelse er dimensioneret, så man undgår materialespild, og samtidig kan løsningen skilles ad og sættes op igen et andet sted, uden at skulle udskifte materialer og renovere. Med i projektet er også Skovlundgaard Byg, Erasmus & Partnere A/S og Aarhus Universitet.

Burntwood.dk

Øko Tømrer ønsker at demonstrere og synliggøre potentialet for brændt træ som et miljøvenligt alternativ til trykimprægneret træ samt at få verificeret brændt træ til byggeformål gennem en svanemærkning, en Cradle-to-Cradle certificering og en brandklassificering gennem DBI. Det skal gøre det muligt at øge salget i Danmark og påbegynde en eksport til bl.a. Tyskland og Sverige. Med i projektet er også PAX, Tobee ApS og Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut.

Vurderingsudvalget i CBL