Bæredygtige
materialer
sælger

Komproment har fået gennembrud for eksport af sine bæredygtige tag-og facadesystemer med en C2C-certificering. Virksomheden vil gerne have flere i branchen med på den cirkulære tankegang.

Image
Cirkularitet i
byggebranchen
er fremtiden
– vi har
materialerne

Komproment blev i starten af 2017 Cradle to Cradle-certificeret for tag-og facadesystemer, der baserer sig på tegl samt naturskifer.

Det er en del af en omstillingsproces, hvor samtlige produkter skal være dokumenteret bæredygtige. Virksomheden er parallelt med sine certificerings-processer i gang med at indtage nye eksportmarkeder. For nogle af disse markeder er cirkulært byggeri allerede en god forretning, men for at sætte skub i omstillingen er det vigtigt at demonstrere de gode forretningscases for branchen som helhed. Ifølge Niels Heidtmann, teknisk direktør, vil Circle House, som Komproment er involveret i vil blive et godt demonstrationsprojekt for cirkulært byggeri, der kan vise vejen for andre virksomheder.

Image
Bæredygtige
facade-og
tagløsninger

Komproment har udviklet teglfacader og adskillige facadesystemer til tegl, naturskifer og solceller, som alle er konstrueret som lette ventilerede facade-og tagløsninger. Både teglfacaderne og facadesystemerne i naturskifer kan anvendes både som tag og facade og dermed som en gennemgående løsning til hele klimaskærmen.

Kontakt

Niels Heidtmann, Teknisk direktør
niels@komproment.dk
Tlf.: +45 50770452

Komproment ApS

Hovedsæde: Svenstrup
Etableretår: 1999
Antal ansatte: 15

www.komproment.dk